PROVERENA SPOLECNOST
LIVE CHAT

SPUŠTĚN NOVÝ PROJEKT FIRMY CBOK SP. Z O.O.


Posláním společnosti CBOK Sp. s o.o. je inovace a poskytnutí podnikatelům nástroje k budování pozitivní image na internetu a mimo něj. Naším cílem je, aby zákazníci mohli oslovit co nejširší spektrum klientů díky moderním technologiím, které umožňují, aby účinně konkurovali na globálním trhu potřeb a očekávání.

Naše společnost byla vytvořena pro společnosti, které ocení vysokou kvalitu služeb a neobvyklé aktivity v oblasti internetového marketingu. Snažíme se vytvořit skupinu spravedlivých, spolehlivých podnikatelů, se kterými mohou bez obav spolupracovat zároveň zákazníci a další obchodní partneři. Proto jsme vytvořili dostupný pro každého podnikatele produkt, kterým je Certifikát Prověřená Společnost.


Vypozorovali jsme, že všeobecný Internet a rychle rostoucí technologie se střetávají a jasně mění stávající obchodní modely a tím i chování a reakce spotřebitelů. Nejnovější technologie znamená, že zákazníci mají přístup k rozsáhlým informacím o prakticky jakémkoliv produktu, službě, firmě či instituci. Svědomití spotřebitelé hledají informace o společnostech, jejichž nabídky využívají. Nedávné studie ukazují, že 92% spotřebitelů čtou před nákupem ohlasy na internetu. Často chtějí vědět, zda je organizace spolehlivá. S tímto účelem držitelé mobilních zařízení tráví většinu svého času on-line - tím, že čtou zajímavá témata.


V důsledku těchto informací, jsme se rozhodli, aby zákazníci a podniky vytvořili společný dialog. Po provedení příslušných expertíz, byla vytvořena inovativní a autorská metodologie výzkumu, která dovolila - na základě vytvořeného algoritmu - definovat tzv. Koeficient Názoru. Proto na své vlastní náklady provedeme studii dané organizace na základě specialního softwaru. V současné době žádná jiná instituce neprovádí analýzy s použitím tohoto typu metodiky. Budeme rádi, když svou firmu přihlásíte k účasti v průzkumu prostřednictvím oficiálních internetových stránek projektu: www.firmagodnazaufania.pl.